Stukadoor Valkenswaard

Zoekt u een ervaren stukadoor in Valkenswaard? Bij Stucadoorsbedrijf Vitesse zijn we gepassioneerd door het vak en behandelen we uw muren en plafonds met de grootste zorg. Onze liefde voor het ambacht en het plezier dat we vinden in ons werk, stellen ons in staat om uw droominterieur in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten tot leven te brengen.

Muren en plafonds vormen een opvallend onderdeel van elke ruimte. Door ons hoogwaardig stucwerk krijgt elke kamer in uw huis een unieke uitstraling die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gecertificeerd afbouwbedrijf - Vitesse

Stukadoor voor nieuwbouw, renovatie of restauratie

U heeft de perfecte plek gevonden!

In 2007 besloot Remy Pot zijn eigen pad te volgen en richtte hij Stucadoorsbedrijf Vitesse op. Met toewijding en expertise helpt hij u graag met al uw stucwerkbehoeften, van pleisterwerk tot schuurwerk en van spachtelputz tot sierlijsten. Verder passen we voor nieuwbouw woningen dunpleister toe en weten we raad met nauwkeurig latex spuiten. En tot slot doen we complete verbouwingen en renovaties en helpen we bij verzekeringswerk. Profiteer van zijn uitgebreide ervaring en gespecialiseerde kennis, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of restauratie. Vertrouw uw binnen- en buitenmuren en plafonds toe aan de deskundige handen van Remy Pot.

Remy Pot van Stucadoorsbedrijf Vitesse vierkant

Diensten

Wij deinzen voor geen enkele uitdaging terug!
01.
Pleisterwerk is een traditionele techniek die door de eeuwen heen is verfijnd. Bij Stucadoorsbedrijf Vitesse passen we deze methode toe om uw muren en plafonds perfect glad te maken. Remy Pot beheerst deze techniek tot in de puntjes en zorgt voor een naadloze afwerking met meerdere lagen pleistergips.
02.
Schuurwerk biedt een unieke, rustieke afwerking voor muren en plafonds, die vooral in het licht steeds weer anders oogt. Deze techniek is vochtabsorberend, waardoor het ook uitstekend geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken, badkamer en het toilet.
03.
De vakkundigheid van de stukadoor is direct zichtbaar in professioneel aangebracht lijstwerk. Historische en moderne gebouwen krijgen extra allure met deze klassieke decoratietechniek. Remy Pot is gespecialiseerd in het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten, waarbij zijn aandacht voor detail en geduld essentieel zijn voor een prachtig resultaat.
04.

Spachtelputz is een populaire sierpleister, bestaande uit 80% witte marmerkorrels en 20% bindmiddel, die sterk en duurzaam is. Deze pleister wordt aangebracht met een spatel of plamuurmes en is bijzonder geschikt voor huishoudens met kinderen vanwege de robuustheid.

4 redenen waarom klanten voor ons kiezen

15 jaar ervaring

Profiteer van onze 15 jaar ervaring voor nauwkeurig en betrouwbaar stucwerk.

Eerlijke prijzen

Onze transparante offertes garanderen u duidelijkheid over de kosten.

Vakkundig advies

Ontvang vooraf deskundig advies dat volledig aansluit bij uw wensen.

5 jaar garantie

Geniet van 5 jaar garantie en zekerheid op ons stucwerk.

Dit is wat klanten over ons zeggen

Afspraak maken voor stucwerk?

Bent u op zoek naar een echte vakman voor uw stucwerk? Stucadoorsbedrijf Vitesse uit Eindhoven bedient klanten in de regio Tilburg, Den Bosch en Helmond.

Heeft u interesse? Bekijk ons veelzijdige portfolio, bel (06) 460 742 14 voor een afspraak, of dien uw wensen in en vraag een gratis offerte aan. Remy Pot gaat graag aan de slag om ook uw verwachtingen te overtreffen.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.