Stukadoor Valkenswaard

Bent u op zoek naar een stukadoor in Valkenswaard? Stucadoorsbedrijf Vitesse neemt met liefde en plezier ook uw muren en plafonds onder handen. Met liefde voor een prachtig, ambachtelijk vak. En met het plezier in het werk om uw wensen in nieuwbouw of verbouw te realiseren.

Muren en plafonds springen in huizen en gebouwen direct in het oog. Professioneel stucwerk geeft elke kamer in huis een karakter dat past bij uw persoonlijke smaak.

Gratis offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Gecertificeerd afbouwbedrijf - Vitesse

Stukadoor voor nieuwbouw, renovatie of restauratie

U bent op het juiste adres!

In 2007 hakte eigenaar Remy Pot de knoop door en startte zijn eigen bedrijf. Met zijn stucadoorsbedrijf Vitesse staat hij u graag met raad en daad terzijde. Van pleisterwerk tot schuurwerk en van Spachtelputz tot lijstwerk. Ook u kunt profiteren van zijn ruime ervaring en specialistische kennis. Of we nu praten over nieuwbouw, renovatie of restauratie. Uw binnenmuren, buitenmuren en plafonds zijn bij Remy Pot in vertrouwde handen.

Stukadoor Spijkenisse 1

Diensten

Wij gaan geen uitdaging uit de weg!
01.

Pleisterwerk en raapwerk

Pleisterwerk is een eeuwenoude, beproefde techniek die Stucadoorsbedrijf Vitesse toepast om egale muren of effen plafonds in uw woning te creëren. Vakkundig brengt Remy Pot de benodigde lagen pleistergips aan.
02.

Schuurwerk

Schuurwerk is als afwerktechniek ideaal voor muren en plafonds vanwege de rustieke uitstraling. Bij binnenvallend daglicht ziet een geschuurd plafond er iedere keer anders uit. Een schuurpleister neemt vocht op en is om die reden ook geschikt voor natte ruimtes zoals toilet, keuken en badkamer.

03.

Sierlijsten en ornamenten

In professioneel lijstwerk is de hand van de vakman in één oogopslag zichtbaar. Lijstwerk is een wand- en plafondversiering die al eeuwen wordt toegepast. Veel historische gebouwen bevatten schitterende met de hand vervaardigde lijsten en ornamenten. Vandaag de dag vormen ook lijstwerk en moderne huizen een succesvolle combinatie. Stukadoor Remy Pot heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere techniek. Zijn oog voor detail, engelengeduld en vakmanschap zijn bepalend voor een oogverblindend eindresultaat.

04.

Spachtelputz

Spachtelputz is de meest gebruikte sierpleister die met een spatel of een plamuurmes aan uw muren of plafonds wordt aangebracht. Spachtelputz is een kant-en-klaar product dat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels bestaat en voor 20% uit bindmiddel. Deze sierpleister kan tegen een stootje en is dus ideaal voor gezinnen met kinderen.

4 redenen waarom klanten voor ons kiezen

15 jaar ervaring

Uw stucwerk wordt nauwkeurig aangebracht dankzij ons ruime ervaring

Eerlijke prijzen

U weet precies wat de prijs is door onze transparante offertes

Vakkundig advies

U wordt vooraf voorzien van advies op maat, zodat aan al uw wensen wordt voldaan

5 jaar garantie

U bent verzekerd van 5 jaar volle tevredenheid dankzij onze ruime garantie

Dit is wat klanten over ons zeggen

5.0
5/5

Remy weet absoluut wat hij doet. Hij beantwoordt e-mails zeer snel en zorgt ervoor dat hij zo snel mogelijk een afspraak maakt. Ik ben erg blij met zijn werk en vooral met de eerlijke prijs die hij rekent voor kwaliteitswerk. Ik raad hem helemaal aan!

D. Carranza

Ik had op korte termijn een stukadoor nodig en kwam Stucadoorsbedrijf Vitesse tegen. Zelfs op zondag ontving ik binnen enkele minuten een reactie op mijn mail. Daarna is Remy langs geweest op locatie en binnen enkele dagen had ik een definitieve offerte. Naar aanleiding van het bezoek was de opdracht zelfs nog wat groter geworden (ik wilde toch ook het plafond erbij laten doen). Dat was allemaal geen probleem en kon alsnog netjes in de afgesproken periode. Heel fijn!

Kelly Engels

Op tijd aanwezig volgens afspraak. Alles afgeschermd, en keurig werk afgeleverd. Op eind alles opgeruimd en schoon gemaakt. Prettige man en als toegift kosteloos nog verlaagd plafond gestukadoord. Ik beveel dit bedrijf en persoon zeer aan. Eventuele vervolg klus valt mijn keus zeker op dit bedrijf.

Frits Wuts

We zijn bijzonder tevreden over de vakmanschap van Remy. Nadat hij het plafond van onze badkamer van een nieuwe laag had voorzien, bleek er een klein stukje los te laten. Tot onze verbazing kwam Remy het plafond weer helemaal opnieuw bewerken. Wat een service! Super!

Watt controller Camparo

Remy is een fijne stukadoor om mee samen te werken. Professioneel, flexibel en responsief.

Janine Van

Was snel beschikbaar. Goede kwaliteit en netjes afgewerkt. TOP!

Anne de Bresser

Super fijne klus van Rémy. Hij houdt zich aan afspraken, levert kwaliteit, werkt ontzettend schoon en is een super fijn persoon om in huis te hebben, is beleefd en helemaal niet ‘heel erg aanwezig’. Hij moest een beetje een rare muur doen bij ons met dik opzetten en wat gek verloop, maar dat zou je nu nooit meer zeggen, is heel prachtig gelukt.

NV T

Remy is erg fijn om mee samen te werken. Komt al zijn afspraken na en is erg fijn in de omgang!

Wesley Jansen

Wij zijn heel tevreden over Remie’s werk. Hij kwam alle afspraken goed na, werkte heel netjes (plakte alles af en liet alles heel netjes achter) met een super goed resultaat. Kortom: top Stucadoor!

Emmyrel Kersten

Mega tevreden over over de opleveringen. Zeer strak stucwerk en alle gemaakte afspraken nagekomen. Ik raad Vitesse iedereen aan die zoekt naar een vakkundig bedrijf. Thanks Remy!

Floris van Hapert

Stukadoorsbedrijf Vitesse werkt heel precies en volgens afspraak. Denken mee en doen na de werkzaamheden alles netjes opruimen en afvoeren. Kwaliteit is super, zijn er erg blij mee! Kan het iedereen aanraden. Ze hebben bij ons het hele huis gestukadoord. Bedankt.

Paul Rooijackers

Remy levert echt vakwerk. Stucwerk ziet er zeer strak uit en ruimtes worden netjes achter gelaten. Fijne communicatie en komt zijn afspraken na. Inmiddels al een keuken en meerdere slaapkamers laten stucen door Remy en zullen hem zeker vragen voor toekomstige ruimtes. Aanrader!

Jeroen Schram

Afspraak maken voor stucwerk?

Op zoek naar een vakman pur sang voor uw stucwerk? Vanuit Eindhoven werkt stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond.

Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website, bel (06) 460 742 14 voor een afspraak, of vul uw wensen in en vraag een offerte aan. Remy Pot overtreft ook graag uw verwachtingen in stucwerk.

Gratis offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.