Stukadoor Geldrop: Jouw partner in stucwerk en verbouwingen

Als je op zoek bent naar een vakkundige stukadoor in Geldrop, dan ben je bij Stucadoorsbedrijf Vitesse aan het juiste adres. Ik, Remy Pot, neem vol passie en plezier jouw muren en plafonds onder handen. Met mijn ruim 15 jaar ervaring sta ik klaar om jouw wensen voor nieuwbouw of verbouwing te realiseren, inclusief verzekeringswerk.

Heb je interesse? Bekijk dan mijn uitgebreide portfolio, bel me op 06 460 742 14 voor een afspraak, of vul je wensen in en vraag een offerte aan. Ik kijk ernaar uit om ook jouw verwachtingen in stucwerk te overtreffen.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gecertificeerd afbouwbedrijf - Vitesse
15 jaar ervaring

Uw stucwerk wordt nauwkeurig aangebracht dankzij ons ruime ervaring

Eerlijke prijzen

U weet precies wat de prijs is door onze transparante offertes

Vakkundig advies

U wordt vooraf voorzien van advies op maat, zodat aan al uw wensen wordt voldaan

5 jaar garantie

U bent verzekerd van 5 jaar volle tevredenheid dankzij onze ruime garantie

Transformeer jouw ruimte

In elke woning of gebouw spelen muren en plafonds een hoofdrol. Ze trekken direct de aandacht en vormen de stijl van de ruimte. Met mijn vakkundige stucwerk zorg ik ervoor dat elke kamer in jouw huis een uniek karakter krijgt, volledig afgestemd op jouw persoonlijke smaak.

Ervaren vakman tot jouw dienst

Ik nam in 2007 de moedige beslissing om mijn eigen bedrijf te starten, na een rijke ervaring van meer dan vijftien jaar te hebben opgebouwd in de stucadoorsbranche. Nu sta ik met Stucadoorsbedrijf Vitesse klaar om jou met raad en daad bij te staan. Mijn diensten zijn veelzijdig: van pleisterwerk tot schuurwerk en van spachtelputz tot sierlijke lijstwerken. Profiteer van mijn uitgebreide ervaring en specialistische kennis, of we nu praten over nieuwbouw, renovatie of restauratie. Jouw binnenmuren, buitenmuren en plafonds zijn bij mij in vertrouwde handen.

Zorg en respect voor jouw ruimte

Bij Stucadoorsbedrijf Vitesse wordt veel waarde gehecht aan het minimaliseren van overlast tijdens de werkzaamheden. Ik zorg ervoor dat keukens, ramen, deuren, trappen en sanitair netjes worden afgeplakt met afdekfolie en ik houd mijn werkplek opgeruimd. Aan het eind van de dag ruim ik de ‘gemaakte troep’ netjes op. Zo probeer ik de overlast tot een minimum te beperken, zodat jij zo comfortabel mogelijk kunt blijven wonen tijdens de werkzaamheden.
Remy Pot van Stucadoorsbedrijf Vitesse (1)

Wat kan Stucadoorsbedrijf Vitesse voor jou betekenen?

Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg
01.

Pleister- en Raapwerk

Ik gebruik beproefde technieken om strakke, egale muren en plafonds in jouw woning te creëren.
02.

Schuurwerk

Met deze techniek geef ik jouw muren en plafonds een rustieke uitstraling, ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken, badkamer of toilet.

03.

Sierlijsten en ornamenten

Ik ben gespecialiseerd in deze unieke techniek, waarmee ik verbluffende resultaten creëer.

04.

Spachtelputz

Deze duurzame sierpleister breng ik vakkundig aan op jouw muren of plafonds, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Transparantie en betrouwbaarheid

Bij Stucadoorsbedrijf Vitesse gaat kwaliteit en service verder dan het stucwerk alleen. Duidelijke communicatie met jou als bewoner of eigenaar is de normaalste zaak van de wereld. Je kunt dus altijd rekenen op heldere adviezen en transparant opgestelde offertes per kamer of per oppervlakte. Uiteraard geldt bij Stucadoorsbedrijf Vitesse de stelregel: afspraak = afspraak. Als particuliere klant kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Streven naar perfectie

Ik ben trots op de gemiddelde klantbeoordeling van 4,9 uit 5 en streef ernaar om elke klus met dezelfde hoge kwaliteit af te ronden. Dit betekent dat ik altijd oog voor detail heb en streef naar perfectie in mijn werk. Of het nu gaat om rechte hoeken of een gladde, kaarsrechte muur zonder krasjes, blaasjes of deukjes. Mijn zorg voor details strekt zich uit tot de laatste finishing touch, waarbij ik standaard een extra filmlaag aanbreng.

Contact en offerteaanvraag

Ben je op zoek naar een ware vakman voor je stucwerk? Vanuit Geldrop bedien ik klanten in de hele regio, waaronder EindhovenVeldhoven, Tilburg, Den Bosch en Helmond.

Heb je interesse? Bekijk dan mijn uitgebreide portfolio op deze website, bel me op (06) 460 742 14 voor een afspraak, of vul je wensen in en vraag een offerte aan. Ik kijk ernaar uit om ook jouw verwachtingen in stucwerk te overtreffen.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.