Stukadoor Budel

Bent u op zoek naar een stukadoor in Budel? Stucadoorsbedrijf Vitesse neemt met liefde en plezier ook uw muren en plafonds onder handen. Met liefde voor een prachtig, ambachtelijk vak. En met het plezier in het werk om uw wensen in nieuwbouw of verbouw te realiseren.

Muren en plafonds springen in huizen en gebouwen direct in het oog. Professioneel stucwerk geeft elke kamer in huis een karakter dat past bij uw persoonlijke smaak.

Gratis offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Gecertificeerd afbouwbedrijf - Vitesse

Stukadoor voor nieuwbouw, renovatie of restauratie

U bent op het juiste adres!

In 2007 hakte eigenaar Remy Pot de knoop door en startte zijn eigen bedrijf. Met zijn stucadoorsbedrijf Vitesse staat hij u graag met raad en daad terzijde. Van pleisterwerk tot schuurwerk en van Spachtelputz tot lijstwerk. Ook u kunt profiteren van zijn ruime ervaring en specialistische kennis. Of we nu praten over nieuwbouw, renovatie of restauratie. Uw binnenmuren, buitenmuren en plafonds zijn bij Remy Pot in vertrouwde handen.

Stukadoor Spijkenisse 1

Diensten

Wij gaan geen uitdaging uit de weg!
01.

Pleisterwerk en raapwerk

Pleisterwerk is een eeuwenoude, beproefde techniek die Stucadoorsbedrijf Vitesse toepast om egale muren of effen plafonds in uw woning te creëren. Vakkundig brengt Remy Pot de benodigde lagen pleistergips aan.
02.

Schuurwerk

Schuurwerk is als afwerktechniek ideaal voor muren en plafonds vanwege de rustieke uitstraling. Bij binnenvallend daglicht ziet een geschuurd plafond er iedere keer anders uit. Een schuurpleister neemt vocht op en is om die reden ook geschikt voor natte ruimtes zoals toilet, keuken en badkamer.

03.

Sierlijsten en ornamenten

In professioneel lijstwerk is de hand van de vakman in één oogopslag zichtbaar. Lijstwerk is een wand- en plafondversiering die al eeuwen wordt toegepast. Veel historische gebouwen bevatten schitterende met de hand vervaardigde lijsten en ornamenten. Vandaag de dag vormen ook lijstwerk en moderne huizen een succesvolle combinatie. Stukadoor Remy Pot heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere techniek. Zijn oog voor detail, engelengeduld en vakmanschap zijn bepalend voor een oogverblindend eindresultaat.

04.

Spachtelputz

Spachtelputz is de meest gebruikte sierpleister die met een spatel of een plamuurmes aan uw muren of plafonds wordt aangebracht. Spachtelputz is een kant-en-klaar product dat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels bestaat en voor 20% uit bindmiddel. Deze sierpleister kan tegen een stootje en is dus ideaal voor gezinnen met kinderen.

4 redenen waarom klanten voor ons kiezen

15 jaar ervaring

Uw stucwerk wordt nauwkeurig aangebracht dankzij ons ruime ervaring

Eerlijke prijzen

U weet precies wat de prijs is door onze transparante offertes

Vakkundig advies

U wordt vooraf voorzien van advies op maat, zodat aan al uw wensen wordt voldaan

5 jaar garantie

U bent verzekerd van 5 jaar volle tevredenheid dankzij onze ruime garantie

Dit is wat klanten over ons zeggen

Afspraak maken voor stucwerk?

Op zoek naar een vakman pur sang voor uw stucwerk? Vanuit Budel werkt stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond.

Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website, bel (06) 460 742 14 voor een afspraak, of vul uw wensen in en vraag een offerte aan. Remy Pot overtreft ook graag uw verwachtingen in stucwerk.

Gratis offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.