Stukadoor Best

Hallo, ik ben Remy Pot, de trotse oprichter van Stucadoorsbedrijf Vitesse. Als stukadoor in Best meer dan 15 jaar ervaring in het stukadoorsvak, heb ik mij gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit stucwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn passie voor het vak, oog voor detail en toewijding aan vakmanschap zorgen ervoor dat ik altijd een prachtig eindresultaat lever waar u jarenlang van zult genieten.

Gecertificeerd afbouwbedrijf - Vitesse

Gratis offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Stukadoor in Best voor alle soorten stucwerk klussen

In 2007 nam ik de beslissing om mijn eigen weg te gaan en Stucadoorsbedrijf Vitesse op te richten. Met een diepe passie voor het vak ben ik er om u te ondersteunen met mijn brede kennis en jarenlange ervaring.

Of het nu gaat om pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, lijstwerk, dunpleister of latex spuiten, ik heb de expertise om een breed scala aan stucdiensten aan te bieden. Of uw project nu nieuwbouwrenovatie of restauratie betreft, ik zorg ervoor dat elke klus met de grootste zorg en aandacht wordt uitgevoerd.

Laat uw binnenmuren, buitenmuren en plafonds over aan mijn deskundige handen. Ontdek zelf de kwaliteit en het vakmanschap waar Stucadoorsbedrijf Vitesse voor staat door een offerte aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Remy Pot van Stucadoorsbedrijf Vitesse (1)

Diensten

Ik schuw geen enkele uitdaging!
01.

Pleisterwerk en raapwerk

Al eeuwenlang bewijst pleisterwerk zijn waarde en ik zet deze traditie voort. Met vakmanschap en precisie breng ik pleisterwerk aan, waardoor uw muren en plafonds veranderen in strakke, egale oppervlakken waar u trots op kunt zijn.

02.

Schuurwerk

Schuurwerk geeft die speciale, rustieke touch aan uw ruimtes. Het unieke van een geschuurd plafond is hoe het licht er telkens anders op valt. Bovendien is het ideaal voor vochtige ruimtes, zoals uw keuken of badkamer, omdat het vocht kan absorberen.

03.

Sierlijsten en ornamenten

Mijn passie voor lijstwerk ziet u terug in elk detail. Of het nu gaat om klassieke of moderne huizen, ik breng met mijn handen en oog voor finesse leven in elke ruimte. Het resultaat? Adembenemende wand- en plafondversieringen die uw interieur verrijken.
04.

Spachtelputz

Spachtelputz is niet alleen prachtig, maar ook praktisch. Deze duurzame sierpleister, bestaande uit marmerkorrels en bindmiddel, is bijzonder stootvast. Perfect dus voor een levendig huishouden met kinderen.

05.

Dunpleister

Ik zweer bij dunpleister voor een strakke afwerking zonder gedoe. Het is gebruiksklaar, hecht fantastisch zonder voorstrijk en laat zich naadloos met een spuitapparaat aanbrengen. Met dunpleister werk ik soepel naar een perfect egale muur toe, tot wel 3 millimeter dik. Eenvoudig, efficiënt en altijd met een topresultaat.
06.

Latex spuiten

Latex spuiten is mijn geheime wapen voor perfect egale muren en plafonds. Met een speciaal spuitpistool breng ik de muurverf airless en onder hoge druk aan, waardoor grote ruimtes in een oogwenk zijn getransformeerd, zonder de strepen of banen die je vaak ziet bij het rollen. Het resultaat? Een superstrakke afwerking, bijna zonder structuur, en dat allemaal razendsnel. Ideaal voor een vlekkeloos resultaat in recordtijd.

Nieuwbouw laten stucen?

Voor uw nieuwbouwwoning raad ik de perfecte mix aan: dunpleister & latex spuiten voor strakke muren en plafonds in een handomdraai. Met deze combinatie lever ik uw ruimtes al binnen anderhalve week op, zodat u sneller kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Klinkt dit als de oplossing voor u? Neem direct contact met mij op via 06 460 742 14 of vul het gratis offerte formulier in. Laten we samen uw woning perfect afwerken.

Dit is wat klanten rondom Best over mij zeggen

4 redenen waarom klanten voor ons kiezen

15 jaar ervaring

Met 15 jaar ervaring in mijn vak, kan ik u verzekeren dat elk stucwerk met de hoogste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw muren en plafonds perfect afgewerkt zijn.

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen zijn voor mij vanzelfsprekend. Met mijn heldere en transparante offertes komt u nooit voor verrassingen te staan. U weet vooraf precies waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten.

Vakkundig advies

Ik geloof in vakkundig advies. Voordat we starten, bespreek ik uitvoerig uw wensen en voorzie ik u van advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

5 Jaar garantie

En met 5 jaar garantie op al mijn werk, sta ik garant voor uw tevredenheid. U kunt rekenen op mijn toewijding en vakmanschap, zodat u jarenlang plezier heeft van uw stucwerk.

Afspraak maken voor stucwerk?

Regel het binnen 1 minuut!

Bent u op zoek naar een echte vakman voor uw stucwerk? Ik ben Remy Pot, en met Stucadoorsbedrijf Vitesse bedien ik vanuit Eindhoven klanten in de regio Best en omgeving. Zowel opdrachtgevers als particulieren kunnen bij mij terecht voor topkwaliteit stucwerk.

Heeft u interesse? Neem een kijkje in mijn uitgebreide portfolio op de website, bel mij direct op (06) 460 742 14 om een afspraak te maken, of deel uw wensen en vraag een gratis offerte aan. Ik ben er om uw verwachtingen in stucwerk niet alleen te voldoen, maar zelfs te overtreffen.

Gratis offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.