Spachtelputz

Wat is spachtelputz?

Spachtelputz is een soort afwerkingsmateriaal dat wordt gebruikt om muren en plafonds te bekleden. Het bestaat uit een mengsel van gips, zand en water dat wordt aangebracht op het oppervlak met een spatel. 

Spachtelputz is een populair materiaal voor afwerking omdat het een mooie, natuurlijke uitstraling geeft.

Stucadoorsbedrijf Vitesse - Pleisterwerk

Wanneer spachtelputz toepassen?

Een goede plek om spachtelputz toe te passen is bijvoorbeeld op muren en plafonds die oneffenheden of scheuren vertonen, omdat het materiaal deze oneffenheden kan camoufleren en een gladde en egale afwerking kan geven. 

Spachtelputz is ook een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare manier om hun muren en plafonds te renoveren.

Onze spachtelputz toepassing

De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in elke kleur en vele varianten. De meest voorkomende zijn: extra fijn (0,5 mm), fijn (1,0 mm) en middel (1,5 mm). 

Een extra fijne korrel geeft de muur een fijnere structuur dan een grovere korrel. Stucadoorsbedrijf Vitesse brengt spachtelputz aan in diktes van 0,5 tot 4 millimeter. Spachtelputz is leverbaar in elke gewenste kleur. Vanwege het ruimtelijke effect in de kamer kiezen de meeste mensen bewust voor wit of extra wit. Kiest u voor kleur, dan moeten ook de marmerkorrels in dezelfde kleur aangemaakt worden.

In contact komen

Als u twijfelt over of spachtelputz geschikt is voor uw project, kunt u het beste contact opnemen met een professionele afwerkingsspecialist om advies te vragen.

Stukadoor Remy Pot vertelt u graag meer over het vak dat hij dagelijks met hart en ziel uitoefent. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.