Schuurwerk

Schuurwerk

Stukadoorsbedrijf Vitesse weet met elk materiaal raad, zo ook met schuurwerk. Deze unieke methode biedt een lichte structuur en heeft vele voordelen. 

Schuurwerk is een soort pleisterwerk van gips van ongeveer 3 tot 5 mm, dat in ‘slagen’ wordt aangebracht. Het licht korrelige pleisterwerk wordt vooral gebruikt voor plafonds. 

Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt. In tegenstelling tot gewoon stucwerk hoeft dit na het aanbrengen niet meer gesausd te worden. Daarnaast kan schuurwerk goed tegen vocht, waardoor het zeer geschikt is voor de keuken of badkamer.

Wat zijn de voordelen van schuurwerk?

Zoals eerder genoemd, hoef je het plafond na het schuren niet meer te schilderen. Bovendien is schuurwerk geschikt voor vochtige ruimtes. Hieronder nog eens alle voordelen van schuurwerk op een rij:

  • Sausen is niet nodig bij schuurwerk. Het materiaal droogt egaal wit op.
  • Schuurwerk stuc is goedkoper. Doordat sausen niet nodig is, bent u goedkoper uit.
  • Fijn schuurwerk stuc heeft een sfeervolle uitstraling. Het prachtige ‘slagpatroon’ in de korrels geeft een uniek effect.
  • Schuurwerk stuc is vochtwerend. En daardoor geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken.

Advies nodig voor uw klus?

Als u twijfelt over of schuurwerk geschikt is voor uw project, kunt u het beste contact opnemen met ons als professionele afwerkingsspecialist om advies te vragen. Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.