Nieuwbouw woning afwerken

Echt traditioneel, dik stucwerk van gips is in de nieuwbouw overbodig. De wanden en plafonds van deze woningen worden al vrij recht en vlak opgeleverd. De wanden in nieuwbouwwoningen worden behangklaar opgeleverd en de plafonds bestaan al uit vlakke betonnen platen. Het aanbrengen van een dunpleister en latex is voldoende om deze wanden en plafonds strak eruit te laten zien.

Wat is dunpleister?

Dunpleister is een kant-en-klare en kalkvrije egalisatiepleister op basis van kunstharsdispersie. Kunstharsdispersie is bijvoorbeeld ook een van de hoofdbestanddelen van latex verf.  In de meeste dunpleisters zijn dusdanig veel hecht- en bindmiddelen verwerkt dat een voorstrijkmiddel niet nodig is.

Belangrijke eigenschappen van goede dunpleisters zijn dat ze machinaal verspuitbaar zijn met een airless spuitmachine, het goed vullende karakter (maximaal 2 á 3 millimeter laagdikte) en het feit dat ze goed schuurbaar zijn. 

Andere eigenschappen van dunpleister zijn de mate van vloeibaar- en stroperigheid en de daarbij horende soepele verwerking van de dunpleister.

Stucadoorsbedrijf Vitesse - Pleisterwerk
Stukadoor - Airless spuiten

WAT IS LATEX SPUITEN?

Latex spuiten is het airless (zonder toevoeging van lucht) onder hoge druk vernevelen van muurverf door middel van een spuitpistool. Door deze techniek wordt de latex op een egale manier aangebracht en kunnen grote oppervlaktes gerealiseerd worden binnen een fractie van de tijd die u anders zou besteden aan rollen.

Enkele voordelen van latex spuiten zijn:

  1. Bijna geen structuur
  2. Geen strepen of banen
  3. Snel klaar

Combinatie: Dunpleister & Latex spuiten

Een veelgekozen combinatie voor nieuwbouwwoningen is een combinatie van dunpleister & latex spuiten om uw muren en plafonds in één keer perfect af te werken? Uw muren en plafonds worden dankzij onze combinatie van dunpleister en latex spuiten binnen anderhalf week opgeleverd. Hierdoor kunt u sneller in uw nieuwe woning intrekken. Is dit iets voor u? Neem dan contact op met ons via 06 460 742 14 of vul onderstaande formulier in.

In contact komen

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u uw muren strak af laten werken zonder onnodig hoge kosten te maken?

Stukadoor Remy Pot vertelt u graag meer over het vak dat hij dagelijks met hart en ziel uitoefent. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.