Onze diensten

Stucwerk voor binnen en buiten

Stucwerk geeft uw interieur een karakter. De mogelijkheden die Stucadoorsbedrijf Vitesse voor uw muren en plafonds in petto heeft zijn eindeloos. De variatie in kleuren en texturen is enorm groot. Geef de ruimtes en kamers in uw huis een specifieke uitstraling: modern, klassiek of luxueus. En kies voor het vakmanschap van Stucadoorsbedrijf Vitesse uit Eindhoven.

Afspraak maken?

Stukadoor Remy Pot vertelt u graag meer over het vak dat hij dagelijks met hart en ziel uitoefent. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.

 

Pleisterwerk in 3 gradaties

Pleisterwerk is een eeuwenoude, beproefde techniek die Stucadoorsbedrijf Vitesse toepast om egale muren of effen plafonds in uw woning te creëren. Vakkundig brengt Remy Pot de benodigde lagen pleistergips aan. Als opdrachtgever hebt u vanzelfsprekend een belangrijke stem in het eindresultaat. U bepaalt zelf hoe glad de afwerking van het pleisterwerk is. In die gladheid onderscheidt Stucadoorsbedrijf Vitesse 3 gradaties:

  1. Behangklaar pleisterwerk: muren zijn gereed om te kunnen behangen
  2. Texklaar pleisterwerk: muren en plafonds zijn klaar om te texen of te schilderen
  3. Pleisterwerk klasse A-plus: muren en plafonds zijn van boven tot onder en tot in de kleinste hoekjes nagewerkt en afgewerkt (= spuitklaar)
Stucadoorsbedrijf Vitesse - Pleisterwerk

Schuurwerk voor een rustieke uitstraling

Schuurwerk is als afwerktechniek ideaal voor muren en plafonds vanwege de rustieke uitstraling. Bij binnenvallend daglicht ziet een geschuurd plafond er iedere keer anders uit. Een schuurpleister neemt vocht op en is om die reden ook geschikt voor natte ruimtes zoals toilet, keuken en badkamer.

De handtekening van de stukadoor

Voor het beste resultaat is het belangrijk om het schuurwerk in één keer aan te brengen en af te werken. Het schuureffect ontstaat doordat Remy Pot met een spons slagen maakt in de net aangebrachte mortel. Daarvoor gebruikt hij een grove of een fijne spons. Elke stukadoor heeft zijn eigen handtekening. Als klant hebt u de keuze uit een lijnenspel met maantjesstructuur of wildverband. Bij deze tweede optie worden met een fijne spons willekeurige schuurslagen gemaakt. Wildverband oogt rustiger en geeft bij zonlicht een mooie glinstering.

Spachtelputz: kant-en-klare sierpleister

Spachtelputz is de meest gebruikte sierpleister die met een spatel of een plamuurmes aan uw muren of plafonds wordt aangebracht. Spachtelputz is een kant-en-klaar product dat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels bestaat en voor 20% uit bindmiddel. Deze sierpleister kan tegen een stootje en is dus ideaal voor gezinnen met kinderen.

Stucadoorsbedrijf Vitesse - Sierpleister

Leverbaar in elke kleur en meerdere diktes

De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in vele varianten. De meest voorkomende zijn: extra fijn (0,5 mm), fijn (1,0 mm) en middel (1,5 mm). Een extra fijne korrel geeft de muur een fijnere structuur dan een grovere korrel. Stucadoorsbedrijf Vitesse brengt spachtelputz aan in diktes van 0,5 tot 4 millimeter. Spachtelputz is leverbaar in elke gewenste kleur. Vanwege het ruimtelijke effect in de kamer kiezen de meeste mensen bewust voor wit of extra wit. Kiest u voor kleur, dan moeten ook de marmerkorrels in dezelfde kleur aangemaakt worden.

Lijsten en ornamenten

In professioneel lijstwerk is de hand van de vakman in één oogopslag zichtbaar. Lijstwerk is een wand- en plafondversiering die al eeuwen wordt toegepast. Veel historische gebouwen bevatten schitterende met de hand vervaardigde lijsten en ornamenten. Vandaag de dag vormen ook lijstwerk en moderne huizen een succesvolle combinatie. Stukadoor Remy Pot heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere techniek. Zijn oog voor detail, engelengeduld en vakmanschap zijn bepalend voor een oogverblindend eindresultaat.

Stucadoorsbedrijf Vitesse - Lijsten en ornamenten

Uw persoonlijke smaak geeft de doorslag

Stucadoorsbedrijf Vitesse verstaat de kunst om met lijstwerk een klassieke of moderne uitstraling te geven aan uw muren en plafonds. Uiteraard geeft uw persoonlijke smaak daarbij de doorslag. Daarnaast spelen ook de grootte van de ruimte of het type huis een belangrijke rol. Een dubbele, een driedubbele of een ronde lijst: de mogelijkheden zijn legio. Om een fraai lijnenspel te creëren zorgt Remy Pot voor: kaarsrechte muren en plafonds, lijsten die breed genoeg zijn en naadloze overgangen.

Afspraak maken?

Stukadoor Remy Pot vertelt u graag meer over het vak dat hij dagelijks met hart en ziel uitoefent. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.