Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Stukadoor met oog voor details

Stukadoor Remy Pot oefent met passie en precisie zijn vak uit. Hij heeft oog voor de kleinste details om een prachtig eindresultaat te realiseren. Onder een perfecte afwerking verstaat hij rechte hoeken en een gladde, kaarsrechte muur zonder krasjes, blaasjes of deukjes. Als finishing touch brengt hij standaard een extra filmlaag aan. Niet alleen schilders plukken de vruchten van zijn precisiewerk. Ook tegelzetters trekken profijt van een waterpas uitgevlakte muur als ze een toilet, badkamer of keuken betegelen.

Overlast beperken

Vanzelfsprekend houdt Stucadoorsbedrijf Vitesse Remy Pot ook rekening met uw woon- en leefomgeving. Remy Pot streeft ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. Dat betekent dat hij altijd rekening houdt met u als bewoner. Zo plakt hij keukens, ramen, deuren, trappen en sanitair netjes af met afdekfolie. Daarnaast houdt hij zelf ook van een opgeruimde werkplek. Aan het einde van de dag ruimt hij de ‘gemaakte troep’ netjes op.

Transparante offertes en afspraak = afspraak

Kwaliteit en service gaan bij Stucadoorsbedrijf Vitesse verder dan het stucwerk alleen. Zo is duidelijke communicatie met u als bewoner of eigenaar de normaalste zaak van de wereld. U kunt dus altijd rekenen op heldere adviezen en transparant opgestelde offertes per kamer of per oppervlakte. En uiteraard geldt bij Stucadoorsbedrijf Vitesse de stelregel: afspraak = afspraak. U mag als particuliere klant niet voor onaangename verrassingen komen te staan.