Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Leemstuc voor een rustige en natuurlijk uitstraling

Natuurlijke uitstraling

Leemstuc is te realiseren in verschillende uitvoeringen. Leem stuc is een 100% natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurd klei. De grondstoffen worden uit diepe aardlagen gewonnen en komen uit verschillende klei- en zandgroeven in Europa. Ze zijn gegarandeerd onvervuild. De hechtcapaciteit, de duurzaamheid en kleurechtheid zijn alle natuurlijke eigenschappen. Doormiddel van gebruik van natuurlijke pigmenten is er een vrij groot aantal aan kleuren te bereiken.

Natuurlijke eigenschappen

Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is damp doorlatend en kan daardoor vocht en warmte reguleren. Naast een stabiele vochthuishouding en een aangenaam klimaat zorgt leem voor een goede akoestiek. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter. Leem is antistatisch en langsstrijkende lucht wordt met negatieve ionen geladen. Aangezien elektronische apparatuur positieve ionen in de lucht brengen is deze eigenschap ook heel belangrijk. Hoe dikker de massa leem hoe groter het regulerend en neutraliserend effect is.


Afspraak maken voor Leemstuc?

Bent u op zoek naar een vakman voor Leemstuc in uw woning? Vanuit Eindhoven werkt Stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond. Bekijk het uitgebreide portfolio met voorbeelden van leemstuc op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.