Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Ecologische producten

Duurzaamheid en gezondheid zijn steeds belangrijker in de bouw. Vooral in de afbouw wordt er steeds meer gevraagd om ecologische afwerkingen. Maar ook steeds meer stukadoors en tegelzetters raken zelf uitgekeken op de synthetische producten en (her)ontdekken de prettige verwerkbaarheid en de schoonheid van natuurlijke materialen. Daarom heeft Stucadoorsbedrijf Vitesse ook besloten om de deze natuurlijk materialen beschikbaar te stellen voor zijn klanten.

Kerakoll Biocalce

Als een van de eerste echt grote bedrijven heeft Kerakoll een radicale ommezwaai gemaakt. Dankzij een miljoenen investering in het Greenlab in Sassuolo, Italië heeft Kerakoll alle producten en alle receptuur tegen het licht gehouden. Daarbij is vooral gekeken naar de veiligheid en de gezondheid van verwerkers, maar ook naar grondstoffen, energieverbruik en vooral ook naar de verwerkbaarheid van alle hernieuwde producten!


De producten van Kerakoll zijn dan ook bijzonder prettig in de verwerking, technisch zeer goed en met een esthetisch resultaat zoals alleen Italianen dat kunnen! Bij Kerakoll is fijn schuurwerk echt fijn (in de verwerking) en strak pleisterwerk echt heel strak.


Informatie over Kerakoll Biocalce producten en mogelijkheden bij u?

Voor informatie over de mogelijkheden neem contact op met Remy Pot. Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of stuur een bericht naar info@stucadoorsbedrijfvitesse.nl of via het offerte formulier.